Inloggen

Login op de site

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mij

Omdat al onze activiteiten in het werkgebied plaats vinden en meestal vanaf ons clubgebouw de Groenhoeve worden gestart, willen we het liefst leden die binnen het werkgebied woonachtig zijn. Onze vereniging is immers een actieve vereniging die graag ziet dat haar leden actief zijn binnen de vereniging en in het werkgebied.

Ons werkgebied is:

werkgebied

Lidmaatschap bij Vogelwacht Uden kost:

  •                       € 14,-- per persoon per jaar;
  •                       €   6,-- voor gezinsleden per persoon per jaar;
  •                       € 10,-- voor jeugdleden per persoon per jaar.

De administratiekosten bij aanmelding bedraagt €2,50.

U krijgt dan een informatiepakket toegezonden bestaande uit, de statuten, het huishoudelijk reglement, een informatieboekje en een formulier voor automatische machtiging voor het afschrijven van de contributie.

Na betaling van de contributie, (of nog liever, het invullen van de machtiging) wordt u als lid ingeschreven en krijgt u elke maand de agenda waarop onze activiteiten vermeld staan.

Ook krijgt u vier keer per jaar ons clubblad ‘Het Bruujsel’ in de bus, indien u binnen het werkgebied woont. Woont u buiten het werkgebied dan krijgt u een link op onze site waarop u het "Het Bruujsel" kunt downloaden.

Om papier en bezorgtijd te sparen stellen wij het op prijs wanneer u de maandagenda per e-mail wilt ontvangen.

Wanneer u Lid wilt worden van Vogelwacht Uden stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

LET OP: Jacht verhoudt zich niet tot de doelstellingen van de Vogelwacht Uden. Lidmaatschap van jachtverenigingen of actieve jachtbeoefening zal een reden zijn om iemand het lidmaatschap van de Vogelwacht Uden te weigeren.

 

© Vogelwacht Uden e.o.