Inloggen

Login op de site

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mij

groenhoeve001

Het gebouw DE GROENHOEVE, gelegen aan de Artillerieweg 3 te Uden, is eigendom van Stichting De Groenhoeve. Het is in oktober 1990 tot stand gekomen door samenwerking van de drie verenigingen;

- Stg. Kinderboerderij Uden
- IVN Afdeling Uden
- Vogelwacht Uden e.o.

Het bestuur van Stichting de Groenhoeve bestaat uit twee vertegenwoordigers van elk van deze verenigingen.
De Groenhoeve is met name opgezet om gebruikt te worden voor educatieve activiteiten op het gebied van milieu, natuur en landschap en landbouwhuisdieren.

Echter ook andere educatieve activiteiten kunnen er ontplooid worden. Hierbij moet gedacht worden aan educatieve, sociaalculturele en artistieke activiteiten in de vorm van lezingen, cursussen, tentoonstellingen en vergaderingen.

Het gebouw DE GROENHOEVE bestaat uit een "voorhuis" en een "achterhuis".
Zie plattegronden

 

Benedenruimte.                                                                                                       Bovenruimte.
Educatie ruimte.                                                                                                           Vergader ruimte.
Oppervlakte 8x9 mtr.                                                                                                  Oppervlakte 8x5 mtr.
Ca 60 personen.                                                                                                          Ca 20 personen.
(N.U. is nooduitgang)                                                                                                  (N.U. is nooduitgang)


Het voorhuis van de Groenhoeve wordt in gebruik gegeven als educatieruimte/vergaderruimte ten behoeve van overleggen, vergaderingen, lezingen, cursussen, etc. op het terrein van:

  • milieu, natuur en landschap;
  • derde wereld in de ruimste zin des woords;
  • wederhuur of onderhuur is niet toegestaan;
  • de ruimte moet schoon en in de oorspronkelijke staat worden achtergelaten.

Beneden is een educatieruimte welke geschikt is voor ca. 60 personen. Op de bovenverdieping is een vergaderruimte voor ca. 20 personen. Voor verhuur kunt u contact opnemen met telefoonnummer 0413-250047 of klikken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© Vogelwacht Uden e.o.

 

Ruimte te huur

Ruimte nodig voor vergadering e.d?

De Stichting de Groenhoeve verhuurt ruimte in de Groenhoeve welke is gelegen aan de Artillerieweg 3, 5403 PB Uden. Er is parkeergelegenheid voor de deur.
Klik op de foto voor meer informatie.
De_Groenhoeve_entree_web