Inloggen

Login op de site

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mij

Maandagenda december 2018

Activiteiten die NIET toegankelijk zijn voor onze leden zijn cursief weergegeven.

Zo02Excursie (halve dag) naar de Ooypolder 
   We vertrekken om 8:00 uur vanaf de Groenhoeve. We verwachten zaagbekken, nonnetjes, de zeearend en nog veel meer mooie waarnemingen te doen. Meerijders betalen EUR 7,50 aan hun chauffeur. Deze excursie stond eerst gepland op zo 25 november maar is verschoven naar vandaag, zo 2 december.  
Do06Bestuursvergadering 
   20:00 uur bij John Opdam.  
Za08sVLU werkdag 
   Voor meer informatie www.svlu.nl of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Willem Peters of Ernest de Groot.  
Do13Dialezing Publiek: De Biesbosch, alles wat er leeft door Thomas van Es 
   We starten om 20:00 uur in de Groenhoeve. We zijn erg trots dat Thomas deze avond naar de Groenhoeve komt om te vertellen over de Biesbosch. Meer informatie wordt t.z.t. rondgestuurd, maar het gaat een boeiende avond worden. Kom op tijd want vol is vol.  
Za15Klapekstertelling 
   We starten om 9.00 uur. op de grote parkeerplaats bij Natuurcentrum De Maashorst. In kleine groepjes gaan we de klapekster zoeken. Ook geschikt voor beginnende vogelaars, deze kunnen met de ervaren vogelaars meelopen. De telling duurt tot ca. 12:00 uur.  
Do27sVLU werkdag: Terugzetten bosje/singel/knotten, Patrijsweg. 
   Start om 9:00. Meer info bij Willem Peters of Ernest de Groot of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  
Do27Ujese Kwis 
   We doen als VWU weer mee. Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen we een locatie uitzoeken waar we gaan zitten. Daar zullen we dan om 19:00 uur starten. Uiteraard wordt deelname op afstand via WhatsApp ook op prijs gesteld. Graag vooraf opgeven bij Peter van de Braak. Meer info volgt in de loop van december.  
Zo30Excursie naar de Pier van IJmuiden (hele dag) 
   We vertrekken om 8:00 uur vanaf de Groenhoeve. Deelnemers betalen EUR 20,= aan hun chauffeur. Neem je eigen lunchpakket mee en trek warme kleding aan. We verwachten vooral kustvogels zoals meeuwen, roodkeelduikers, jan van gent maar ook sneeuwgorzen, steltlopertjes zoals paarse strandloper, enz. Mogelijk rijden we ook nog naar de putten van Petten.  
    


  Voorlopige maandagenda januari 2019    
  Wo 02 Bestuursvergadering (Anita van de Acker)   Do 24 Dia avond voor en door leden  
  Zo 06 Nieuwjaarsreceptie met IVN en sVLU   Vr 25 Uilenwandeling (alleen voor leden!)  
  Do 17 Dialezing publiek   Za 26 Tuinvogeltelling  
  Zo 20 Vogels waarnemen in de Maashorst   Zo 27 Tuinvogeltelling  
        Zo 27 Excursie Osse polder (halve dag)  
       

© Vogelwacht Uden e.o.