Inloggen

Login op de site

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mij

Maandagenda februari 2019

Activiteiten die NIET toegankelijk zijn voor onze leden zijn cursief weergegeven.

Di05Halfjaar bespreking sVLU 
   We starten om 20:00 uur in de Groenhoeve. Voor meer informatie www.svlu.nl of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  
Wo06Bestuursvergadering 
   20:00 uur bij Peter van de Braak.  
Do07Jaarvergadering 
   We starten om 20:00 uur. Alle leden zijn van harte welkom om mee te doen. Laat je bijpraten over het reilen en zeilen in onze vereniging of breng zelf vragen of onderwerpen in. En wie oh wie neemt als Goudhaantje het stokje over van Chris van Lieshout? De agenda en het verslag van de laatste ledenvergadering zijn bijgevoegd. Het jaarverslag en financieel verslag worden kort van te voren rondgestuurd.  
Za09Werkdag sVLU: Terugzetten Elzensingel Kooldert 
   We starten om 9:00 uur. Voor meer informatie www.svlu.nl of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Willem Peters of Ernest de Groot.  
Do14Dialezing Publiek: Otters en Bevers door Robyn van Dijk en Peter Twisk 
   Robyn en Peter zijn beiden van CaLutra Brabant, onderdeel van de zoogdiervereniging. Het hoofddoel van de werkgroep Calutra betreft de bescherming van otter en bever. Deze avond willen beiden gebruiken om verwondering op te wekken voor het bijzondere en veerkrachtige gedrag van deze diersoorten. Voldoende reden dus om een interessante lezing te verwachten. We starten om 20:00 uur in de Groenhoeve. In de bijlage is meer info over deze lezing te vinden.  
Za16Klapekstertelling 
   We verzamelen om 09.00 uur op de grote parkeerplaats bij Natuurcentrum De Maashorst. In kleine groepjes gaan we de klapekster(s) zoeken. Ook geschikt voor beginnende vogelaars, deze kunnen met de ervaren vogelaars meelopen. De telling duurt tot ca. 12:00 uur.  
Za16Werkdag oeverzwaluwenwand Hemelrijk 
   Oproep aan iedereen die wil helpen om de wand voor de oeverzwaluwen bij Hemelrijk weer geschikt te maken voor bewoning. Opgeven bij Chris van Lieshout. Zie hiervoor de bijlage. Start om 9:00 uur op het Hemelrijk.  
Zo17Vogels Waarnemen in de Maashorst. 
   Vertrek om 9:00 uur vanaf de grote parkeerplaats bij Natuurcentrum de Maashorst. Ervaren leden maken tijdens een wandeling door de Maashorst beginnende vogelaars wegwijs op vogelgebied. Neem je verrekijker en vogelgids mee.  
Zo24Excursie naar Zeeland (hele dag) 
   We vertrekken om 8:00 uur vanaf de Groenhoeve. Vandaag gaan we naar de Brouwersdam met o.a. de roodkeelduiker en zeehonden, de Oesterdam met kans op strandleeuwerikken en sneeuwgorzen en Plan Tureluur. Afhankelijk van de meest recente waarnemingen op dat moment worden mogelijk (nog) andere gebieden bezocht. Meerijders betalen EUR 17,50 aan hun chauffeur. Neem zelf je lunchpakket mee.  
    


  Voorlopige maandagenda maart 2019    
  Wo 06 Bestuursvergadering (José Escher)   Di 19 Piepcursus avond 2  
  Do 07 Dia avond voor en door leden   Ma 25 Piepcursus avond 3  
  Di 12 Piepcursus avond 1   Di 26 Avondwandeling 1  
  Do 14 Dialezing Publiek 3: Leo Linnartz, De wolf in Nederland   Za 30 Wandeling Piepcursus  
  Zo 17 Publiekswandeling 1   Zo 31 Excursie Mariapeel/Deurne (halve dag)  
       

© Vogelwacht Uden e.o.