Inloggen

Login op de site

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mij

Vogelwacht Uden start op zaterdag 25 februari 2017 een foto cursus welke bestaat uit een praktijkles fotograferen  en een les fotoberwerken. Deze op de praktijk gerichte cursus is zeer geschikt voor iedereen die wat meer te weten wil komen over het fotograferen van vogels in onze directe omgeving. De ervaren cursusleider van de Vogelwacht leert de deelnemers in 2 lessen (donderdagavond) enkele elemnetaire begrippen en handelingen om hun foto's te verbeteren. Plaats van handeling is de Groenhoeve aan de Artillerieweg 3 te Uden.
Gedurende de lesavond wordt van 20.00 tot 22.00 uur op een voor iedereen begrijpelijke manier het bewerken van foto's behandeld. Enkele hiervan zijn: helderheid, contrast, en levendigheid, van de foto's verbeteren. De lessen bestaan uit een theoretisch en een praktisch gedeelte.

Voor meer informatie kan men contact opnemen door te klikken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

De  onderwerpen  zijn:
Les 1 Foto's maken
Les 2 Foto's bewerken

Voor informatie en/of aanmeldingen mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

© Vogelwacht Uden e.o.